zemljasrece1@gmail.com

099 26 06 390

Aktivnosti za djecu

Rođendani

Šest različitih rođendanskih paketa za tematski osmišljene rođendane sa individualnim pristupom svakom slavljeniku/slavljenici u posebno uređenom prostoru na 300 m2 uz kvalitetnu i potpunu uslugu prilagođenu vašim željama i potrebama jamče nezaboravan rođendan. Posebna ponuda su sportski i disco teen rođendan.

Dječja sportska rekreacija

Sportska rekreacija s integriranim pristupom prilagođena je djeci predškolske dobi 4-7 godina i školske dobi 7-11 godina. Cilj naših sportskih programa je unaprijediti psihofizički razvoj djeteta, razviti kreativnost, sportski i timski duh te poticati cjelokupni razvoj djeteta poštujući pritom individualne kvalitete svakog polaznika.

Plesna ritmika

Plesna ritmika prilagođena je kroz igraonicu (djeca 4-7 godina) te radionicu (7-12 i 12-18 godina). Osim baleta, ritmike i gimnastike obuhvaća i razne plesne tehnike čineći cjelinu koja potiče psihofizički razvoj djeteta. Koristi plesa su višestruke, pa tako djeca uče o svom tijelu i razvijaju njegove mogućnosti te se slobodno i kreativno izražavaju kroz pokrete.

Igraonica

Čuvana igraonica za djecu 3-5 godina u uređenom i sigurnom prostoru uz rad sa stručnim osobljem omogućuju vam sat i pol slobodnog vremena u jutarnjem ili popodnevnom terminu. Osim čuvanja djeca mogu sudjelovati u programu prilagodbe za vrtić kroz koji će razviti socijalizaciju u interakciji s drugom djecom, govor i motoriku te obaviti najvažniji posao: igrati se.